davyvanaken.be

Logo Davy Van Aken

Davy Van Aken
specialist in alle tuin- en snoeiwerken

onze diensten

Een ervaren tuinman voor alle tuinwerken

Tuinaanleg op uw maat

Een tuin is een verlengstuk van je woning of bedrijf. Zo wil je uiteraard een tuin die mooi is om te zien, maar misschien ook wel een tuin waar je kinderen fijn in kunnen spelen.

Tuinaanleg op maat biedt de perfecte oplossing voor het creëren van een unieke en persoonlijke buitenruimte. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en beplanting, krijgt je tuin een prachtige uitstraling. Bovendien houden wij rekening met specifieke factoren zoals bodemgesteldheid, zon- en schaduwplekken en de gewenste onderhoudsintensiteit. 

Zelfs al heb je een hekel aan tuinieren en kies je resoluut voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Ook dan ben je bij Davy Van Aken aan het juiste adres, want dat is wat wij bedoelen met ‘tuinaanleg op maat’.

Davy Van Aken Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is essentieel om je buitenruimte gezond, aantrekkelijk en functioneel te houden gedurende het hele jaar. Regelmatige snoei- en maaiwerkzaamheden zorgen ervoor dat planten, bomen en het gazon in optimale conditie blijven en hun vorm behouden.

Wil je op één dag tijd een perfect gazon? Dan leggen wij jouw gazon aan met grasmatten. Daarna komen we je gazon verder onderhouden of doorzaaien.

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis komen wij je hagen perfect scheren en het wekelijks, maandelijks of seizoensgebonden onderhoud van je tuin verzorgen. Wij bemesten en bewateren jouw tuin en ondersteunen zo de groei en bloei van planten die zorgen voor een levendige, kleurrijke tuin. Door tijdig onkruid te verwijderen en preventieve maatregelen te nemen tegen ziekten en plagen, blijft jouw tuin een veilige en prettige leefomgeving voor mens en dier.

Snoeien en vellen van bomen

Het snoeien en vellen van bomen vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Het snoeien en vellen van bomen is een belangrijk aspect van tuinonderhoud en draagt bij aan de veiligheid en gezondheid van de bomen en hun omgeving. Snoeien zorgt ervoor dat dode, zieke of beschadigde takken worden verwijderd, waardoor de boom beter bestand is tegen ziektes en stormschade. Regelmatig snoeien bevordert ook een evenwichtige en esthetische groei van de boom, waardoor deze beter in zijn omgeving past. Het vellen van bomen kan noodzakelijk zijn wanneer een boom ziek, instabiel of gevaarlijk dicht bij gebouwen of infrastructuur groeit.

Afhankelijk van hoe groot de te vellen of te snoeien boom is, komen wij langs met een hoogtewerker om de klus te klaren. Onze aanpak? Bij Davy Van Aken pakken wij dit veilig, vakkundig en klantvriendelijk aan.

Davy Van Aken Snoeiwerken